Jaron zwaait gedag met een ouderwets koffertje als afscheidstraktatie

Beste Geny, 

Hartelijk dank voor de snelle levering. 

Beschrijving was duidelijk en overzichtelijk! 

Hierbij nog een foto van onze zoon met zijn traktatie. 

Hartelijke groet, 

Gerda

Beste Gerda,

Dank je wel voor het sturen van de leuke foto van Jaron met zijn vintage traktatiekoffertjes! En wat fijn dat je de beschrijving duidelijke en overzichtelijk vond. Daar doe ik mijn best voor en het doet me goed als het gelukt is! Heb je ook het filmpje bekeken of was dat niet nodig?

Veel plezier op de nieuw school en in het nieuwe huis.

Hartelijke groet, Geny

Gaan jullie ook verhuizen?

Dan is een vintage traktatiekoffertje met zwaaiende handjes leuk om bij het afscheid op school aan alle klasgenootjes te trakteren. Eventueel kan op de achterkant het nieuwe adres worden bedrukt. Je kunt iets lekker en/of een aandenken in het koffertje doen. Zo’n koffertje nemen de kinderen graag mee naar huis. Je bestelt de verhuiskoffertjes in de webshop van Geny Trakteert

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *