De vrolijke aaptraktatie van Nina

De Aap eet een banaan. Een heerlijke en gezonde traktatie

Hallo Geny,

Een echt geslaagde foto is helaas niet gelukt. Maar wilde je toch even het eindresultaat laten zien.

Bedankt!

Groetjes Nicole

Hallo Nicole,

Dank je wel voor het opsturen van de foto. Ja, ik vind het het leukst als de trotse jarige er ook op staat, maar deze foto is ook super leuk hoor. Je hebt de aap ook wat extra feestelijks gegeven: het feesthoedje en ook nog een speeltje er bij. En achter de aaptraktatie zie ik ook de bananendoos met de andere traktaties. Leuk hoor! Dat is gelijk ook inspirerend voor andere ouders.

Hartelijke groet, Geny

Vind jouw kind apen ook zo leuk

Tja, welk kind vindt dat nou niet? En een fruittraktatie is zelfs bij alle kinderopvangcentra en scholen geliefd. Vooral de bananentraktaties zijn: gezond, lekker en makkelijk. In de webshop van Geny Trateert vind je maar liefst 2 apentraktaties met bananen: ‘Aap eet banaan’ en ‘Aap met bananenboot‘. Dat wordt nog lastig kiezen…

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *