Hoera! Mason gaat naar de basisschool en trakteert vandaag!

Jason met zijn traktatiekoffertjes

Kreeg er hele leuke reacties op. Bijgevoegd een foto. Grtjs leanne

Hallo Leanne,

Dank je wel voor de heerlijke foto. Hij kijkt zo trots en blij! Hartverwarmend. Ik kan me voorstellen dat iedereen hem zal missen nu hij afscheid heeft genomen en op de basisschool zit.

Veel plezier op de basisschool!

Groetjes, Geny

koffertje met zwaaiende handjes

Zoek je een leuke afscheidstraktatie voor alle kinderen van de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of de schoolklas? Je kunt de bouwplaat voor deze koffertraktatie eenvoudig bestellen via de webshop van Geny Trakteert.

Traktatie bouwplaat ‘Koffertje met zwaaiend handjes’ bestellen

Neemt jouw kind ook afscheid, omdat jullie gaan verhuizen of omdat het naar school of een andere school gaat? Dan is deze traktatie echt iets voor jullie: een persoonlijk gemaakt koffertje eventueel met een eigen tekst er op en zwaaiende handjes! Je kunt de bouwplaten voor deze schooltraktatie hier bestellen. Er zijn nog veel meer traktatiekoffertjes in de webshop van Geny Trakteert.

Voor peuters en schoolkinderen: hiermee maak je alle kinderen van de crèche of peuterklas of alle klasgenootjes uit de schoolklas blij.

Op dit filmpje zie je hoe de koffertjes in elkaar gezet worden. Dan heb je vast een idee van het werk en hoe ze in elkaar worden gezet.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *