Lenn gaat op Langnek van de Efteling trakteren

De Langnek traktatie van Lenn, een leuke Eftelingtraktatie

Lenn werd drie jaar en trakteerde op de Eftelingtraktatie uit de webshop van Geny Trakteert. Is jouw kind ook gek op Langnek uit de Efteling? Ja, welk kind eigenlijk niet? Klasgenootjes of kinderen van de crèche of peuterspeelzaal vinden het vast en zeker ook heel leuk ! En deze kindertraktatie is ook nog eens heel lekker en gezond. Kinderen kunnen bijvoorbeeld het krentenbolletje opeten, de nek (de soepstengel) laten zitten en Langnek mee naar huis nemen.

Knabbel dan met tussenpozen een stukje van de soepstengel en zet het hoofd er weer op. Zo wordt de nek steeds korter… tot de soepstengel op is. Vervolgens kan er weer een nieuwe soepstengel in en is Langnek weer heel!

De bouwplaten van deze sprookjestraktatie kun je eenvoudig bestellen in de webshop van Geny Trakteert.

De Langnekken zijn er klaar voor de grote dag: Lenn is jarig en mag trakteren!

Op de achterkant kun je de naam en leeftijd laten drukken.

Langnek traktatie met op de achterkant naam en leeftijd van de jarige
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *