Mika’s zwembadtraktatie: met zwembanden van donuts en gevulde koeken

Hallo Geny,

Het was een groot succes!! Alles is opgegaan!

Dank je voor het opsturen van de foto’s.  Het is elke keer weer verrassend en leuk om te zien hoe het zwembad is gemaakt. Leuk met dat trappetje naar het lager gelegen zwembad.  En goed idee om ook gevulde koeken te gebruiken als zwemband / waterspeelgoed.

Hartelijke groet, Geny

Traktatieblouwplaten bestellen

Is je kind binnenkort jarig en houdt het van zwemmen? Dan is deze traktatie wellicht iets om te trakteren in de schoolklas. Leuk voor jongens en voor meisjes, alle klasgenootjes zullen er van smullen! En voor grote en kleine kinderen, want de bouwplaatjes (poppetjes) zijn te bestellen in de webshop van Geny Trakteert voor grote of kleine donuts.

Je kunt zoals je hierboven ziet ook waterspeelgoed maken van andere koeken.

Deze zwembandtraktatie is ook leuk als het wilt vieren dat je kind een zwemdiploma heeft gehaald.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *