Nick zwaait gedag met traktatiekoffers en vertrekt naar de basisschool.

Beste Geny,

Hierbij een foto van mn zoontje met de traktaties. Superleuk idee!

Met vriendelijke groet, Sandra

Hallo Sandra,

De koffertjes zien er prachtig uit! Perfect in elkaar gezet. Nick ziet er ook helemaal blij en trots uit met zijn traktatie en zo hoort het ook. Leuk om te zien. Dank je wel voor het opsturen van e foto’s.

Hartelijke groet, Geny

Neemt jouw kind ook afscheid, omdat jullie gaan verhuizen of om dat het naar school of een andere school gaat? Dan is deze afscheidstraktatie echt iets voor jullie: een persoonlijk gemaakt koffertje met een eigen tekst er op, de leukste foto van je zoon of dochter en zwaaiende handjes! Je kunt de bouwplaten voor deze schooltraktatie hier bestellen. Er zijn nog veel meer verschillende traktatiekoffertjes in de webshop van Geny Trakteert. Bijvoorbeeld met een foto , een dokterskoffer of een vintage koffertje met hotelstickers.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *