Koffertjes voor de vrijwilligers van de Vakantiebank Delft

IMG_2393

Beste Geny, Hierbij de koffertjes gebruikt als bedank voor mensen die vrijwillig meewerkten dit seizoen voor Vakantiebank Delft. Men is verrast door de persoonlijke attentie. Dank dus ook! Marjolein Kenselaar.

Aan het eind van Vakantiebank-seizoen 2015 hebben we vrijwilligers, chauffeurs, meedenkers en doeners van de Vakantiebank persoonlijk  hartelijk bedankt voor hun bijdragen – op zeer diverse wijzen – , om dit jaar tot een prachtig Vakantiebankjaar te maken: Voor, in en na de zomer hebben vele mensen (dik 500!) van jong tot oud, alleen en met velen, een dagje of weekje kunnen genieten van ‘Even weg zonder zorgen!’  Al die  vrijwillige bijdragen gaven de deelnemers een koffer vol geluk om nog lang uit te kunnen putten.

Beste Marjolein, Wat een leuk idee om de koffertjes hiervoor te gebruiken! Dank je wel voor het toesturen van de foto’s en voor de tip. Zo zien andere mensen ook wat je allemaal met de koffertjes kunt doen! Hartelijke groet, Geny

IMG_2395

Deze koffer traktatie met zwaaiende handjes  kun je bestellen via Geny Trakteert. Je bepaalt eventueel zelf welke tekst er op komt en je stuurt een foto op. Ik maak er dan een leuk geheel van! Het is een hele leuke afscheidstraktatie als je gaat verhuizen of als je kind naar de (basis)school gaat en afscheid neemt van de peuterschool, de crèche of het kinderdagverblijf.. Er zijn maar liefst 7 verschillende traktatiekofferjes, waaronder ook een vakantie en dokterskoffertje!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *