Brody gaat naar de basisschool en zegt gedag met een koffer met zwaaiende handjes

Brody met een koffer vol koffertraktaties!

Brody met een koffer vol koffertraktaties!

Hoi Geny,

 Bedankt hoor, onze zoon heeft getrakteerd vandaag en het was een succes!

Bijgaand wat foto’s!

Hallo Karin,

Dank je wel voor het sturen van de foto’s! Fijn dat de traktatie koffertjes een succes waren. Wat leuk gepresenteerd zo in die koffer. Hij ziet er heel trots uit. Geen wonder als je mag trakteren op een leuke traktatie en zo in de belangstelling staat!

Als dank voor het opsturen van de foto’s stuur ik je een E-bookje met kindertraktaties.

Veel plezier er mee en graag tot de volgende keer!

Hartelijke groet, Geny

Koffertraktatie van Brody image2

 

 

 

 

 

 

 

Deze koffer traktatie met zwaaiende handjes  kun je bestellen via Geny Trakteert. Je bepaalt eventueel zelf welke tekst er op komt en je stuurt een foto op. Ik maak er dan een leuk geheel van! Het is een hele leuke afscheidstraktatie als je gaat verhuizen of als je kind naar de (basis)school gaat en afscheid neemt van de peuterschool, de crèche of het kinderdagverblijf.. Er zijn maar liefst 7 verschillende traktatiekofferjes, waaronder ook een vakantie en dokterskoffertje!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *