Zoë’s afscheidstraktatie was een groot succes!

Zoe nam afscheid van de kinderopvang en trakteerde op koffertjes met zwaaiende handjes!

Zoe nam afscheid van de kinderopvang en trakteerde op koffertjes met zwaaiende handjes!

Hallo Geny,

 Vandaag was de grote dag, Zoë heeft afscheid genomen van de kinderopvang.

 De traktatie was een groot succes!

Bijgevoegd een foto van Zoë met haar traktatie.

Beste Danielle,

Dank je wel voor het opsturen van de foto met je dochter! Wat ziet ze er gelukkig en lief uit! En de koffers zijn ook goed gelukt zie ik. Heel veel plezier op de basisschool voor jullie beiden! Als dank voor het opsturen van de foto ontvang je een e-bookje met 10 kindertraktaties.

Hartelijke groet, Geny

Deze koffer traktatie kun je bestellen via Geny Trakteert. Je bepaalt eventueel zelf welke tekst er op komt en je stuurt een foto op. Ik maak er dan een leuk geheel van! Het is een hele leuke afscheidstraktatie als je gaat verhuizen of als je kind naar de (basis)school gaat en afscheid neemt van de peuterschool, de crèche of het kinderdagverblijf.. Er zijn maar liefst 7 verschillende traktatiekofferjes.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Zoë’s afscheidstraktatie was een groot succes!

  1. Hosting says:

    Wat een prima service!! En een enorm succes in groep 1 waar ons zoontje bellenblaas heeft getrakteerd om de geboorte van zijn zusje te vieren! De bellenblaas zagen er geweldig leuk uit zo met een foto van Quinlan samen met z n zusje. Ook de chocoladerepen voor de juffen waren een enorm succes! Dankjewel voor de prima service en de snelle levering. Zeker tot een volgende keer!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *