Langnekken van Stijn uit de Winterefteling

Langnekken in een prachtig landschap

Langnekken in een prachtig landschap

Hoi Geny,
 
Ik vergeet telkens om de foto`s in te sturen van de traktatie voor mijn zoontje. Vorige maand werd ons zoontje 4 en nam daarmee afscheid op de peuterspeelzaal. Hij is helemaal dol op de efteling en heeft in het tijdschrift van de winterefteling de langnek traktatie zien staan. Sinddien moesten we telkens opnieuw de pagina lezen van de traktatie en kon ik er niet omheen om deze leuke traktatie bij jou te bestellen. Hij was heel blij verrast toen ik vertelde dat we een hele special traktatie in elkaar gingen knutselen en het resultaat was geweldig. Hij heeft er van genoten om het op zijn schooltje te mogen trakteren en we gaan zeker volgend eens snuffelen op jouw site wat we dan voor moois kunnen maken/bestellen.
 
Mvg Kristel Nelissen
en bedankt namens Stijn!

Hallo Kristel,

Dank je wel voor het opsturen van de foto’s. Wat leuk om te horen dat Stijn zo enthousiast was over de Langnek in het Efteling tijdschrift! Je hebt ze ook fantastisch gepresenteerd in dat landschap! Ik vind het altijd geweldig om te vernemen dat een traktatie een succes was en de jarige er van heeft genoten. Als dank stuur ik je een E-bookje met 10 kindertraktaties.

Hartelijke groet, Geny

Stijn is jarig en trakteert op Langnekken van de Efteling

Stijn is jarig en trakteert op Langnekken van de Efteling

Is je kind ook zo dol op de Efteling en wil hem of haar laten trakteren op Langnekken als hij of zij jarig is? De Langnekken zijn als bouwplaat met voor en achterkant, te bestellen via Geny Trakteert.

Je kunt dan zelf soepstengel en bijv. krentenbol, cake of ontbijtkoek toevoegen. 

Voor kleine kinderen zijn een soepstengel èn een krentenbol misschien te veel van het goede. Maak voor hen bijvoorbeeld een grote ‘steen’ van brooddeeg en laat daar alle Langnekken op zitten.

Bij de bouwplaten vind je een uitgebreide werkomschrijving.

Op de achterkant is ruimte voor een naam en leeftijd van de jarige.

Twee bladen vol Langnekken

Twee bladen vol Langnekken

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *