Efteling traktatie van Maarten: Langnek

De Langnek traktatie van Maarten

Dag Geny,

 Alles is in goede orde ontvangen. Na wat geknutsel zit alles in elkaar en trakteert Maarten vandaag op het kinderdagverblijf.

Bij ons zit Langnek op een ontbijtkoekreepje van de Sprookjesboom. We hebben Langnek met een paar stukjes plakband erop geplakt. De soepstengel steekt aan de achterkant tot op de grond, zodat hij stabiel zit. Op deze manier kun je hem langer van tevoren bijna afmaken, de soepstengels vanmorgen was een makkie. En een ontbijtkoekreepje is net een wat kleiner hapje dan een krentenbol en blijft verser!

Bijgevoegd 2 foto’s!

Groeten,  Dagmar

Beste Dagmar,

Dank je wel voor de foto’s en je mooie en handige variatie op de  Langnektraktatie met uitleg. De ontbijtkoek is zeker een heel goed alternatief voor de krentenbol. De koek kan mee naar huis en daar (veel) later ook nog opgegeten worden, terwijl hij toch vers blijft.

De Langnekken zien er fantastisch uit en Maarten is zo te zien helemaal tevreden!

Als dank voor je bijdrage stuur ik je een E-bookje met 10 kindertraktaties. Veel plezier er mee!

Groetjes, GenyDe Langnek traktatie van Maarten

Is je kind ook zo dol op de Efteling en wil hem of haar laten trakteren op Langnekken als hij of zij jarig is? De Langnekken zijn als bouwplaat met voor en achterkant, te bestellen via Geny Trakteert.

Je kunt dan zelf soepstengel en bijv. krentenbol, cake of ontbijtkoek toevoegen. 

Voor kleine kinderen zijn een soepstengel èn een krentenbol misschien te veel van het goede. Maak voor hen bijvoorbeeld een grote ‘steen’ van brooddeeg en laat daar alle Langnekken op zitten.

Bij de bouwplaten vind je een uitgebreide werkomschrijving.

Op de achterkant is ruimte voor een naam en leeftijd van de jarige.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *