Peter ging verkleed als banaan

Vandaag stuitte ik op een vijf jaar oud blog van Mirjam. Met haar toestemming plaatst ik het hier, omdat het één van de traktaties is uit mijn  boek Nieuwe Kindertrakaties . Vanaf vandaag kun je hem ook maken met de werkbeschrijving op Geny Trakteert.

DH en ik gaan straks naar de Peterspeelzaal (zo noemt Peter het, lief hè?) om de traktaties te brengen. En natuurlijk het fototoestel mee of foto’s te maken. Dit keer wilde ik iets gezonds en zijn het bananen geworden.

Maar natuurlijk niet zonder er eerst iets creatiefs mee te doen. Dit idee vond ik op internet en vond het zo leuk dat ik aan het printen/ knippen/ plakken ben gegaan. Ik had nog een zak met snoepbanaantjes staan en heb daar zakjes mee gevuld en die nog aan het ‘steeltje’ van de banaan gehangen samen met een kaartje. Hij was er helemaal trots op! Nu mag hij dus straks gaan trakteren!
Peter was jarig en dit is de traktatie van Peter vooralle peuters op de op de peuterspeelzaal, een leuke bananen traktatie
Hallo Mirjam,
Wat superleuk zijn de bananentraktaties geworden! Ik ben benieuwd hoe Peter er nu uit ziet, vijf jaar later…
Hartelijke groet, Geny

Met een klassenfoto kan deze bananen traktatie goed voor alle kinderen gemaakt worden. Maak een fotokopie of scan en print hem met de computer. Vraag de ouders om een recente foto, als er nog kinderen missen.

Dit is ook heel leuk om van een oude klassenfoto te maken bij een reünie van een klas. Of maak ze als afscheid van groep 8 met de klassenfoto van groep 1.

 

Hier vind je de volledige werkbeschijving en kun je de armen en benen downloden als PDF

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Peter ging verkleed als banaan

  1. Mirjam says:

    Hoi Geny,

    Wat een leuk stukje is het geworden!!
    Peter is nu al een grote stoere jongen van acht jaar 😉

    Groetjes, Mirjam

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *