De traktaties van Levy

De traktaties van Levy, een afscheidskoffer, turtle en piraat

Vanmorgen heeft mijn zoontje Levy getrakteerd op de peutergroep.

Wat was hij trots op zijn traktatie en wat vonden de kinderen het mooi.

Foto van het resultaat hebben we toegevoegd.

Vriendelijke groeten,

Sanne en Levy

Hallo Sanne en Levy,

Wat een leuke traktaties! Ik vind het ook bijzonder om naast de koffer traktatie, ook de appel turtle traktatie tegen te komen! Het is een variatie van de turtle uit mijn boek ‘Trakteren het hele jaar door’. Dat was mijn eerste boek uit 1999. Op de appels en peren in mijn boek is getekend met glazuur of een glazuur  tube (kan ook met een glazuurpen). Zo kunnen de kinderen ook (leren om) de schil op (te) eten. Heb jij ook eetbare stift gebruikt voor de traktatie? De bananen piraat is ook leuk. Je kunt eigenlijk van elk typetje een bananen of appel variatie maken en het is helemaal leuk als de vorm en kleur ook nog overeenkomt zoals bij de appel turtle. Het geheel is zo ook heel fleurig geworden!

Dank je wel voor het opsturen!

Hartelijke groet, Geny

Levy vertrok naar de basisschool en nam (onder meer) afscheid met een leuke koffertjestraktatie uit de webshop van Geny Trakteert. Deze koffer traktatie kun je bestellen via Geny TrakteertJe bepaalt eventueel zelf welke tekst er op komt en er kan ook een fotoop. Het is een hele leuke afscheidstraktatie als je gaat verhuizen of als je kind naar de (basis)school gaat en afscheid neemt van de peuterschool, de crèche of het kinderdagverblijf.. Er zijn maar liefst 7 verschillende traktatiekofferjes

Trakteren het hele jaar door

Het masker bij de appel kun je maken door een zure mat of bijv. reepje stof in de lengte dubbel te vouwen en er twee halve maantjes uit te knippen. De gezichtjes zijn gemaakt met glazuur.

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *