Jenny’s traktatie: een zwembad vol zwempret!

Jenny was jarig, ze ging op een zwembad trakteren vol spelende kinderen met lekkere donut zwembanden

Dag Geny,

Hier is een foto van een trotse Jenny met haar traktatie. De parapluutjes heeft ze er zelf bij bedacht!

Groeten, Marieke Hopley

Hallo Marieke, Wat een superleuk idee van Jenny om die parasolletjes er bij te doen! Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoe verschillend de zwembaden uiteindelijk worden. dank je wel. Fijn dat ze zo trots was! Je krijgt een E-bookje met kindertraktaties als dank. Hartelijke groet, Geny Wuestman

  • Als zwemband is een mini donut gebruikt.
  • De bouwplaten van deze leuke poppetjes voor de  zwembad traktatie met zwembanden van donuts kun je zelf bestellen in de webshop van Geny Trakteert. Eventueel kan er ook een belettering op: de naam en leeftijd van de jarige.
  • Bovenstaande traktatie is gemaakt met een mini donut, maar als je wilt trakteren op grote donuts kan dat ook en kun je de bouwplaat voor de grote donutsbestellen.
  • Het zwembad krijg je niet bij de bestelling. Die kun je zelf maken van een grote (bananen) doos. Je krijgt er wel velletjes blauw papier bij om golven van te maken, maar die hoef je natuurlijk niet te gebruiken.

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *