De traktatie van Lucas: lekker dobberen in een heerlijke donut zwemband!

Zwempret in het traktatie zwembad!

Lucas met zijn zwembad vol spelende poppetjes!

Beste Geny,

Hartelijk dank, heb t zaterdag ontvangen!

Vandaag getrakteerd, was een groot succes…
Hierbij 2 foto’s van de traktatie.

Groetjes,

Daniëlle

Hallo Danielle, Heel graag gedaan! Het zwembad ziet er fantastisch uit! Leuk met die vlaggetje en ballonnen.  En Lucas is zichtbaar blij met zijn traktatie en er terecht reuze trots op! Dank je wel voor het opsturen van de foto’s. Ze zijn ook heel inspirerend voor anderen die op deze zwembad traktatie willen trakteren.  Groetjes, Geny

zwembanden van minidonuts, traktatie van Lucas

  • Als zwemband is een mini donut gebruikt.
  • De bouwplaten van deze leuke jongens en meisjes poppetjes voor de  zwembad traktatie met zwembanden van donuts kun je zelf bestellen in de webshop van Geny Trakteert. Eventueel kan er ook een belettering op: de naam en leeftijd van de jarige.
  • Bovenstaande traktatie is gemaakt met een mini donut, maar als je wilt trakteren op grote donuts kan dat ook en kun je de bouwplaat voor de grote donuts bestellen.
  • Het zwembad krijg je niet bij de bestelling. Die kun je zelf maken van een grote (bananen) doos. Je krijgt er wel velletjes blauw papier bij om golven van te maken, maar die hoef je natuurlijk niet te gebruiken.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *