De koffertjes van Pim!

Pim trakteert op koffetjes

De koffertjes traktatie van Pim

Hallo Geny,

Hier een foto van Pim met de traktatie!

Gr. Vanessa

Hallo Vanessa, Super leuk! Dank je wel voor je foto van de traktaties!  volens mij wil dat jongetje het hele mandje met koffertjes wel. 🙂  Je ontvangt van mij een e-bookje met kindertraktaties als dank voor het opsturen van de foto. Hartelijke groet, Geny

Pim vertrok naar de basisschool en nam afscheid met een leuke koffertjes traktatie uit de webshop van Geny Trakteert. Deze koffer traktatie kun je bestellen via Geny TrakteertJe bepaalt eventueel zelf welke tekst er op komt en er kan ook een foto op. Het is een hele leuke afscheidstraktatie als je gaat verhuizen of als je kind naar de (basis)school gaat en afscheid neemt van de peuterschool, de crèche of het kinderdagverblijf.. Er zijn maar liefst 7 verschillende traktatiekofferjes

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *