De traktatie koffertjes van Tessa

Tessa nam afscheid van School met haar traktatie koffertjes

Tessa gaat naar een andere school en nam afscheid met haar traktatie koffertjes met zwaaiende handjes

Hoi Geny,

Ik heb een foto van Tessa en haar koffertje traktatie toegevoegd. Het werd supergoed ontvangen! Iedereen was enthousiast en ik heb aan een paar moeders je website gepromoot. Bedankt voor de snelle afhandeling!

Groetjes, Mariska Boer

Hallo Mariska, Heel graag gedaan ! Fijn dat de traktatie een succes was. Dank je wel voor het promoten van mijn website met traktaties Geny Trakteert en voor het opsturen van de foto.  Tessa ziet er trots en blij uit!  Tot de volgende keer. Groetjes, Geny

Deze koffer traktatie kun je bestellen via Geny TrakteertJe bepaalt eventueel zelf welke tekst er op komt en er kan ook een foto op. Het is een hele leuke afscheidstraktatie als je gaat verhuizen of als je kind naar de (basis)school gaat en afscheid neemt van de peuterschool, de crèche of het kinderdagverblijf.. Er zijn veel verschillende traktatiekofferjes.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *