Jelte neemt afscheid van de kikkergroep met een traktatie koffertje

Traktatie koffer Jelte uit de kikkergroep van Geny Trakteert webshop

Traktatie koffer van Jelte uit de kikkergroep, bouwplaat uit de webshop van Geny Trakteert

Hallo Geny,

Hierbij een foto van de traktatie voor het afscheid van onze zoon Jelte op de peuterschool.

De werkbladen waren de dag nadat ik ze besteld had al in huis en er zat een duidelijke werkbeschrijving bij. Het was wel even een werkje om 15 koffertjes te knippen, vouwen en te plakken… maar ik moet zeggen het resultaat mocht er zijn!!

Omdat hij in de “kikkergroep” zat op de peuterschool had ik het koffertje gevuld met kikker en vriendjes koekjes en een kikker en vriendjes boekje en snoepkikkertjes. Het was een groot succes!!

Ik kreeg allemaal complimenten van ouders en de juffen over de zelfgemaakte koffertjes…. Ik heb toch maar eerlijk bekend dat ik ze bij jou had besteld 😉

Groeten, Marjan Hiemstra-Haitsma

Hallo Marjan,

Wat fijn dat de koffer traktatie een succes was! Dit soort berichten zijn geweldig om te lezen! Dank je wel!  Ik vind het ook heel leuk om te horen dat je de werkbeschrijving duidelijk vond en je de bouwplaten snel in huis had.  En dat je hebt gezegd dat je ze bij mij besteld hebt 🙂  Ze passen trouwens mooi in dat koffertje! (Eindelijk een traktatie die goed te vervoeren is…)

Goed idee om op kikkers te trakteren bij de kikkergroep op de peuterspeelzaal. Dat spreekt de kinderen ook extra aan.

Hierbij stuur ik je als dank een E-bookje met 10 kindertraktaties. Heel veel plezier er mee… Het duurt natuurlijk nog een tijd voor Jelte weer jarig is en op school mag trakteren, maar je kunt  de traktaties natuurlijk ook een keer zomaar op een woensdagmiddag maken.

Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Geny

Deze koffer traktatie kun je bestellen via Geny TrakteertJe bepaalt eventueel zelf welke tekst er op komt en er kan ook een foto op. Het is een hele leuke afscheidstraktatie als je gaat verhuizen of als je kind naar de (basis)school gaat en afscheid neemt van de peuterschool, de crèche of het kinderdagverblijf.. Er zijn veel verschillende traktatiekofferjes

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *