De zwembaden van Senna (en zijn vader)

Senna is blij met zijn zwembaden met zwembanden traktatie

 
 

 

Zwembaden van Senna. Leuk traktatie uit webshop van Geny trakteert

De zwembaden van Senna met traktatie bouwplaat uit de webshop van Geny Trakteert

Hai Geny,

Niet zo mooi als de andere zwembaden maar toch leuk geworden al zeg ik het zelf (als man). Heb er erg veel lol van gehad om te maken en Sena vindt het fantastisch mooi. Hierbij de foto’s van de zwembaden ….

Nog bedankt, MvGr R Makkinje

Hallo Rocky,

De zwembaden zijn anders dan de andere en dat ik juist leuk. Ze prachtig! Je zoon straalt niet voor niets zo… Dank je wel voor het opsturen. Je ontvangt van mij als dank een E-bookje met 10 andere Kindertrakaties. Het is ook leuk om er een paar van te maken op een rustige middag. Ben benieuwd of je je daaraan waagt. Nieuwe foto’s zijn welkom!

Hartelijke groet, Geny

  • Als zwemband is een mini donut gebruikt.
  • De bouwplaten van deze leuke jongens en meisjes poppetjes voor de  zwembad traktatie met zwembanden van donuts kun je zelf bestellen in de webshop van Geny Trakteert. Eventueel kan er ook een belettering op: de naam en leeftijd van de jarige.
  • Bovenstaande traktatie is gemaakt met een mini donut, maar als je wilt trakteren op grote donuts kan dat ook en kun je de bouwplaat voor de grote donuts bestellen.
  • Het zwembad krijg je niet bij de bestelling. Die kun je zelf maken van een grote (bananen) doos. Je krijgt er wel velletjes blauw papier bij om golven van te maken, maar die hoef je natuurlijk niet te gebruiken.

 

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *