Super traktatie: waterpret in een zelfgemaakt zwembad!

Zwembad traktatie met zwembanden van donuts en leuke poppetjes van Geny trakteert

Zwembad traktatie met zwembanden van donuts en leuke poppetjes

Blij trakteren op zwembanden van mini donuts van Geny trakteert

Blij trakteren op zwembanden van mini donuts met leuke poppetjes

Beste Geny,

Het was een supertraktatie! Mijn dochter heeft lekker zitten knutselen in de herfstvakantie en kon afgelopen woensdag vol trots het zwembad presenteren in de klas!. Alle kinderen vonden het erg leuk en waren de hele ochtend in de weer met de poppetjes die in de donuts zaten.

Groetjes, Suzanne Oussoren

Hallo Suzanne, Het zwembad ziet er fantastisch uit. Leuk ook dat poppetje op dat startblok! Fijn dat de traktatie zo’n succes was en dat er ook nog met de poppetjes werd gespeeld! Dank je wel voor je berichtje en het opsturen van de foto’s. Groetjes, Geny

  • Deze zwembad traktatie is door Geny Wuestman ontworpen toen ze de maandelijkse traktatietip voor het blad J/M voor ouders verzorgde.
  • De bouwplaten van deze leuke poppetjes voor de  zwembad traktatie met zwembanden van donuts kun je zelf bestellen in de webshop van Geny Trakteert. Eventueel kan er ook een belettering op: de naam en leeftijd van de jarige.
  • Bovenstaande traktatie is gemaakt met een mini donut, maar als je wilt trakteren op grote donuts kan dat ook en kun je de bouwplaat voor de grote donuts bestellen.
  • Het zwembad krijg je niet bij de bestelling. Die kun je zelf maken van een grote (bananen) doos. Je krijgt er wel velletjes blauw papier bij om golven van te maken, maar die hoef je natuurlijk niet te gebruiken.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *