De kruiwagen traktatie van Masha

Kruiwagen traktatie van Masha van Geny Trakteert

Kruiwagen traktatie, een leuke herfsttraktatie van Masha uit de webshop van Geny Trakteert

 

Kruiwagen traktaties van Geny trakteert geparkeerd tussen de blaadjes

Kruiwagen traktaties (van Bouwplaten uit de webshop van van Geny Trakteert) geparkeerd tussen de blaadjes

 

Beste Geny, De traktatie was echt een succes! Hier een paar foto’s.  Bedankt voor je idee. Vriendelijke groetjes Mariska Hoogland

Hallo Mariska, Wat zijn de traktaties prachtig geworden! Mijn complimenten! En de foto’s zijn schitterend geworden! Leuk zo met die paddenstoeltjes, bramen, nootjes en ‘blaadjes’. En nog prachtig gepresenteerd ook met die blaadjes en dennenappels. Dank je wel voor het opsturen. Je krijgt als dank het E-bookje  met 10 van mijn kindertraktaties. Groetjes, Geny

Het is herfst. Tijd dus, voor een speciale herfst traktatie! En niet zo maar één maar een traktatie met heel veel lekkers er in: chips (de herfstblaadjes) en een beetje snoep: bijvoorbeeld paddenstoelen en bramen en frambozen of een snoep spinnetje….  O, ja en dan ook nog het wiel: een dropjojo! Wil je kind ook op deze kruiwagens trakteren? De kruiwagen traktatie kun je zelf maken met een bouwplaat die je kunt bestellen op de traktatiewebsite Geny Trakteert. Hier vind je alle details van deze schooltraktatie.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *