Silas en zijn langnek traktatie!

Silas trakteert op langnekken uit de Efteling!

Hallo Geny,

De Langnekjes waren een groot succes! Ik heb ze in (cellofaan verpakte) stukjes ontbijtkoek geprikt. Zo had ik 2 dingen die onze zoon Silas mocht uitdelen die hij zelf heerlijk vindt. Zowel op het kinderdagverblijf als thuis met familie was het erg leuk. Voor een tante met gluten- en lactose-allergie: een bekertje met fruit en een rietje met de langnek.

Groetjes, Rianne van Herwijnen   Krabbendijke

Hallo Rianne,

Dank je wel voor de superleuke foto! En bedankt voor jouw aanvullingen over de gluten en lactose allergie. Ik zie het bekertje staan op de foto. Dat ziet er toch geweldig uit?

Vooral ook een goed idee van dat bekertje. Die kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een soepstengel en als ‘gewone'(niet voor een allergie)  variatie op de krentenbol of ontbijtkoek worden gebruikt. Langnek zit er lekker op zo te zien!

Je krijgt een e-bookje met 10 kindertraktaties als dank voor het sturen van de foto! Veel plezier er mee en tot de volgende keer!

Groetjes, Geny

Wil je ook je kind laten trakteren op langnekken als hij of zij jarig is?De langnekken zijn als bouwplaat met voor en achterkant, te bestellen via Geny Trakteert. Op de achterkant is ruimte voor een naam en leeftijd van de jarige.

 

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *