Het zwembad van Joels

zwembad traktatie van Geny Trakteert, zwembanden van mini donuts

Dolle pret in het zwembad!

Hoi Geny,

Vandaag is het zover, dochter Joels is 9 geworden en trakteert mini donuts… Het is goed druk op maandag morgen in het plaatselijke zwembad! Als extra detail hebben we een bordje opgehangen dat er niet gedoken mag worden en niet geplast in het zwembad:-) De juf en de klas reageerde enthousiast en mijn dochter zei: “ja, dan heb je leuke traktaties als je zo’n moeder hebt als ik!”

Creatieve groeten, Sabine Verhaar

Hallo Sabine, Het zwembad ziet er fantastisch uit! Geen wonder dat iedereen zo enthousiast reageerde en Joels zo trots is. Als dank voor je foto’s ontvang je het E-bookje met 10 traktaties! Groetjes, Geny

zwembad met golven voor de zwemband traktatie van Geny Trakteert

Dit is een foto van het lege zwembad. Met plantenbak in de hoek en trappetje. Die laatste is gemaakt van een plastic kledinghanger met knopen en karton. Groetjes, Sabine Verhaar

Geweldig idee van dat trapje! Leuk om het zo duidelijk te kunnen zien hoe het gemaakt is.

Deze zwembad traktatie met zwembanden van mini donuts kun je maken met behulp van de bouwplaten (de poppetjes) uit de webshop van Geny Trakteert die hier te bestellen zijn. Je kunt er ook een naam en leeftijd op laten zetten zie www.genytrakteert.nl

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *