Kindertraktatie middag

Woensdag 25 mei geef ik een kindertraktatieworkshop voor kinderen en ouders in de Ajourboerderij in Gouda.
tijd: 14.00 uur tot 16.00 uur.

traktatie workshop

Gezellige traktatieworkshop voor ouders en kinderen


Geny Trakteert verzorgt deze gezellige traktatie workshop waarbij je zelf de leukste en lekkerste traktaties maakt: gezond, origineel en eenvoudig. Bovendien zie je in een grappige presentatie wat er allemaal mogelijk is met bijvoorbeeld een mandarijn of marshmallow. Jullie zullen weer naar huis gaan met heel veel traktaties en ideeën en wellicht hebben jullie zelf ter plekke de volgende schooltraktatie voor je kind bedacht!

De kosten vallen reuze mee, want ik heb er een speciale Pary Kids aanbieding van gemaakt: € 20,- voor een volwassene met één kind en € 5,- per volgend kind. Dit is inclusief alle materialen en een e-book met 20 kindertraktaties!

Hier kun je je aanmelden: http://www.genysoeteman.nl/traktatieworkshop/

Graag tot ziens op 25 mei!

Hartelijke groet, Geny

About Geny Trakteert

Ik ben Geny Wuestman en ik heb als Geny Soeteman (zie www.genysoeteman.nl ) vele boeken geschreven met ondermeer kindertraktaties, kinderfeestjes en party snacks. Ook verzorgde ik 9 jaar lang de maandelijkse traktatietip en twee jaar maandelijks een kinderfeestje in het blad J/M voor ouders. Voor de webshop van www.genysoeteman.nl, nieuwe e-books, workshops voor bedrijven of evenementen bedenk ik regelmatig nieuwe traktaties en hapjes. Voor kinderen en/of ouders verzorg ik traktatie workshops of (gezonde) hapjes workshops. Sinds kort verzorg ik smulspeeddate’s voor singles, om nieuwe mensen te ontmoeten of te netwerken. Een uniek concept, waarbij alle deelnemers steeds 3 andere mensen treffen terwijl ze een lekker hapje maken en proeven. Na vijf rondes hebben ze op een ongedwongen manier 19 mensen ontmoet! Kortom: voor traktaties, hapjes, workshops en gezellige feestjes of bijeenkomsten kun je bij mij terecht!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *