3 maart 2011 Nieuwe Blog over kindertraktaties!

Welkom op het traktatieblog! Een nieuw blog helemaal gewijd aan traktaties! Voornamelijk aan kindertraktaties schooltraktaties, peutertraktaties, dieettraktaties, maar misschien soms ook traktaties voor volwassenen.

Ik zal eenvoudige traktaties laten zien en bewerkelijke traktaties

gezonde traktaties                                              en ‘ongezonde’traktaties

Kleine traktaties                                                  en grote traktaties

 
Er komen recepten en verhalen. En er is ook ruimte voor jouw traktatie verhaal, aanvulling of commentaar! Welkom op de traktatie blog!

About Geny Trakteert

Ik ben Geny Wuestman en ik heb als Geny Soeteman (zie www.genysoeteman.nl ) vele boeken geschreven met ondermeer kindertraktaties, kinderfeestjes en party snacks. Ook verzorgde ik 9 jaar lang de maandelijkse traktatietip en twee jaar maandelijks een kinderfeestje in het blad J/M voor ouders. Voor de webshop van www.genysoeteman.nl, nieuwe e-books, workshops voor bedrijven of evenementen bedenk ik regelmatig nieuwe traktaties en hapjes. Voor kinderen en/of ouders verzorg ik traktatie workshops of (gezonde) hapjes workshops. Sinds kort verzorg ik smulspeeddate’s voor singles, om nieuwe mensen te ontmoeten of te netwerken. Een uniek concept, waarbij alle deelnemers steeds 3 andere mensen treffen terwijl ze een lekker hapje maken en proeven. Na vijf rondes hebben ze op een ongedwongen manier 19 mensen ontmoet! Kortom: voor traktaties, hapjes, workshops en gezellige feestjes of bijeenkomsten kun je bij mij terecht!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *